Lajmet me te fundit

TeleNeuroTrauma

21 Korrik 2014

Me shume →

Qëndra e Telemjekësisë së Shqipërisë priti një vizitë të suksesshme nga Z. James Peters, Drejtor i USAID-it për Shqipërinë

24 Qershor 2014

Drejtori i USAID-it për Shqipërinë, Z. James Peters, së bashku me Dr. Agim Kociraj, Specialist i Shëndetësisë, USAID, vizituan Qëndrën e Telemjekësisë së Shqipërisë. Vizita u kryesua nga kordinatori lokal i telemjekësisë, Dr. Erion Dasho. Fillimisht, Dr. Dasho ofroi një tur të godinës, ku Z. Peters dhe Dr. Kociraj ju shpjegua projekti dhe fillimi përmes procesit të implementimit bashkë me komponentët e ndryshme të telemjekësisë në Shqipëri.

Me shume →

Dr. Fatos Olldashi prezanton " Open Spinal Fracture " për International Trauma Tele-Grand Round në Shqipëri

20 Qershor 2014

Dr Fatos Olldashi paraqiti një leksion më 20 qershor 2014, për për International Trauma Tele-Grand Round (ITTGR). Mjekët shqiptarë në Spitalin Universitar të Traumës kanë ndjekur eventet e ITTGR për më shumë se dy vjet dhe ky rast u prezantua nga Shqipëria.

Me shume →

13 Maj 2014 - Përurimi i Qendrave Rajonale të Telemjekësisë në Vlorë, Korçë dhe Gjirokastër

13 Maj 2014

Ceremonia e hapjes për qendrat e Telemjekësisë Rajonale të Vlorës, Korçës dhe Gjirokastrës është mbajtur më 13 maj.Hapja u mundësua nëpërmjet financimit të Korpusit të Inxhinierëve të Ushtrisë së SHBA. Ceremonia u mbajt në Spitalin Rajonal të Vlorës dhe virtualisht në Korçë dhe Gjirokastër. Të pranishëm ishin Ambasadori i SHBA në Shqipëri, Shkëlqesia e Tij Aleksandër Arvizu, Ministri i Shëndetësisë, Z. Ilir Beqaj, MAJ. Kristopher Mitchell, Korpusi i Inxhinierëve të Ushtrisë së SHBA, Prof. Rifat Latifi, Kryetar i IVeH, dhe drejtorët shëndetësore rajonal.

Me shume →

Doctors at Trauma University Hospital lecture again to international audience

29 Prill 2014

On April 25th, 2014, the doctors of the Trauma University Hospital delivered their second presentation in the context of the International Trauma Tele Grand Round. Dr. Agron Dogjani presented a difficult case that was successfully treated in this hospital.

Me shume →
Te gjitha →

Me shume lajme?

Lexoni informacionet me te fundit ne email-in tuaj.!
Rregjistrohuni ne buletinin tone per te mare informacionet me te fundit..


Eventet me te fundit

Prill
07
2014

Seminari i Trajnmimit te leadershipit Korce

07 Prill 2014

Minsitri Beqaj drejtorëve: Zbatoni të gjitha urdhëresat, telemjekësia strukturë e spitaleve Korçë date 7-8 Prill 2014. Programi i Integruar i Telemjeksisë dhe Shëndetit Elektronik tashmë ka marrë kurorëzimin e një historie suksesi në sektorin e shëndetësisë. Kjo në sajë të rezultateve që ka arritur gjatë zbatimit të projektit me mbështetjen e USAID/Albania. Nga ana e saj, Ministria e Shëndetësisë ka hartuar një kuadër ligjor i cili plotësohet dita-ditës në mbështetje të programit dhe të komponentëve të veçantë të tij.

Me shume →
Tetor
29
2013

Dita Boterore e Aksidenteve Cerebrale

29 Tetor 2013

Qendra e Temelemjekise se Shqiperise ne bashkepunim me Departamenti e Neurologjise, Neurokirurgjise dhe Radilogjise, QSUT

Lektor : Prof. Dr. Mentor Petrela, Dr. Sokrat Xhaxho

Me shume →
Tetor
17
2013

Dita Boterore e Traumes

17 Tetor 2013

Aktivitet sensibilizues për traumat i Organizuar ne Spitalin Universitar te Traumës ne bashkëpunim me Qendrën e Telemjekësie se Shqipërisë.

Me shume →
Tetor
07
2013

Interviste e Profesor Rifat Latifi per "Voice of America"

07 Tetor 2013

Interviste e Profesor Rifat Latifi per "Voice of America"

Me shume →
Shtator
28
2013

Telestroke III

28 Shtator 2013

Qendra e Telemjeksise se Shqiperise ne bashkepunim me Shoqaten Shqipetare te Neorologjise

Lektor : Henry Marsh, Mentor Petrela, Arben Rroji, Sokrat Xhaxho, Erion Dushi, Kasia Kaminska, Ramazan Doka

Me shume →